Уведомление за ПРОМЯНА в Тарифата за условия, лихви, такси и комисиони, прилагана от „Инвестбанк“ АД за физически лица от 01.02.2023 г.

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че с Решение на Комитета за управление на активите и пасивите на „Инвестбанк“ АД по Протокол № 46 от 30.11.2022 година, считано от 01.02.2023 година се изменя Тарифата за условия, лихви, такси и комисиони, прилагана от „Инвестбанк“ АД за физически лица.

Измененията засягат Раздел XIII, чието заглавие се променя както следва: „Времето е пари и SMS известяване/комунални плащания“.

В Раздел XIII, т. 11 се въвежда нова такса за заплащане на комунална услуга чрез Интернет/мобилно банкиране, както следва:
 

11. Такса за заплащане на комунална услуга чрез Интернет/мобилно банкиране 0.25 лв.

С отправяне на настоящото уведомление „Инвестбанк“ АД в ролята си на доставчик на платежни услуги изпълнява своето задължение съгласно чл. 62 от ЗПУПС да информира с двумесечно предизвестие клиентите си - ползватели на платежни услуги за предстоящи промени в условията на рамковия договор.

„Инвестбанк“ АД информира ползвателите на платежни услуги също така, че ще счита, че те са приели промените в условията на рамковия договор, освен ако на свой ред уведомят Банката, че не приемат тези промени преди датата, на която последните влизат в сила.

„Инвестбанк“ АД уведомява ползвателите на платежни услуги, че ако те не приемат посочените по-горе промени, имат право да прекратят незабавно рамковия договор и съпътстващите го договори преди датата, на която е предложено промените да влязат в сила, без да носят отговорност за разноски и обезщетения.

София, 01.12.2022 г.