Промяна в Общите условия на „Инвестбанк“ АД за издаване и ползване на дебитни и кредитни карти, като промените влизат в сила считано от 25.09.2023 година

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че с Решение на Управителния съвет на Инвестбанк АД с протокол № 29 от 25.07.2023г. година са одобрени промени в  Общите условия на „Инвестбанк“ АД за издаване и ползване на дебитни и кредитни карти, като промените влизат в сила считано от 25.09.2023 година. Неразделна част от общите условия, регламентиращи ползването на банкови карти са новите Условия за дигитализиране и ползване на карта на Инвестбанк АД през приложения на външни доставчици. Измененията в общите условия са свързани с предстоящото внедряване на нова услуга за Банката -  дигитален портфейл, респективно дигитализиране на банкова карта с логото на Мастеркарт. Също така във връзка с настъпили промени в услугите на БОРИКА - прекратяване на Mobi-b са премахнати текстовете, свързани с тази услуга.

С предоставянето на настоящото уведомление Банката изпълнява своето задължение в ролята си на доставчик на платежни услуги съгласно чл. 62 от ЗПУПС да информира с двумесечно предизвестие клиентите си - ползватели на платежни услуги за предстоящи промени в условията на рамковия договор. С настоящото Банката информира ползвателите на платежни услуги, че счита, че те са приели промените в условията на рамковия договор, освен ако уведомят Банката, че не приемат тези промени преди датата, на която промените влизат в сила. В случай че ползвателите на платежни услуги не приемат промените, Банката уведомява, че те имат право да прекратят незабавно рамковия договор и съпътстващите го договори преди датата, на която е предложено промените да влязат в сила, без да носят отговорност за разноски и обезщетения.