Мобилни плащания с банковите карти на Инвестбанк вече и чрез услугата mobb

Инвестбанк е една от банките, предлагащи услугата мобилни плащания с банкови карти чрез първото мобилно приложение mobb на БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ.

С mobb картодържателите на Инвестбанк могат да извършват сигурни и удобни разплащания чрез мобилния си телефон на физически и виртуални POS терминали, например в онлайн магазини, без да се налага да въвеждат свои данни или данни за банковата си карта.

mobb предоставя допълнителна степен на сигурност чрез функцията „Заключване/Отключване“ на банкови карти. Само с едно докосване потребителят може да ограничи  физическия и виртуален достъп до картата си, когато прецени, че това е необходимо.  

Сигурността на плащанията с  mobb е гарантирана чрез патентованата технология – Код за Плащане (One Time Ticket). Кодът се въвежда ръчно от картодържателя или от търговеца вместо ПИН. mobb позволява извършването на ПОС терминал чрез въвеждане на код за плащане или безконтактно чрез специален чип, което представлява още по-голямо удобство за потребителите.

Разширеният набор от услуги на приложението включва и изпращане на пари между лица - абонати на mobb. Платформата дава възможност за директен превод на средства от регистрирана банкова карта към IBAN сметка - по всяко време и без да е необходимо посещаването на банков клон.

Приложението е налично за всички водещи мобилни платформи: iOS, Android, Blackberry OS 7 и Windows Phone 8. mobb може да се ползва от абонатите на всички мобилни оператори.  Ползването на приложението не налага смяна на  SIM картата.

Според нуждите на клиента услугата mobb се предлага на достъпна цена с две нива на достъп – за информационни и платежни услуги.

Пълна информация за търговските обекти и Интернет сайтове, в които може да се извършват плащания чрез mobb, можете да намерите на уебсайта на услугата www.mobb.bg.