Мая Станчева, изпълнителен директор на Инвестбанк, бе отличена с две награди за лидерство

Мая Станчева, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на „Инвестбанк“ АД бе наградена с две отличия по време на първото издание на Leaders of Influence Awards 2023, организирано от B2B Media. Този конкурс цели да разпознае и отличи най-влиятелните компании и личности, които оказват въздействие върху обществото и въвеждат позитивни промени.

Изпълнителният директор на банката получи приз в две категории: Business Woman of Influence и Leadership Award.

„Благодаря за това признание, изненадана съм изключително приятно. Но също искам да благодаря на всички от Инвестбанк, без чиито усилия и енергия тези награди нямаше да бъдат факт. Благодаря им за духа и усилията, които полагат, както и за това, че вървим заедно по пътя на иновациите в една нова дигитална ера“, каза изпълнителният директор на банката по време на церемонията.

През последните 2 години Инвестбанк направи сериозни промени в бизнес модела си и от традиционна финансова институция, се превърна в модерна дигитална банка. Само преди месец Инвестбанк бе отличена като „Дигитална банка за 2023 г.“, а по-рано през годината Инвестбанк получи награди в категория „Иновативен проект“ във второто издание на Digitalk&A1 Awards и категориите „Лидер в дигиталните трансформации“ и „Иновации“ в деветото издание на годишните награди „Компания на годината“. При засилена конкуренция банката бе отличена с две първи места в категориите „Бизнес лидер на годината“ и „Динамично развитие“ на Годишните бизнес награди на B2B Media.