Инвестбанк се присъединява към семейството на L'Etape Bulgaria

Целта на това стратегическо сътрудничество е да отрази ангажираността на финансовата институция към здравословния и активен начин на живот и да окаже подкрепа на местните общности чрез насърчаване на ценности като екипен дух, иновации, отговорност и ангажираност.

„Нашият бизнес има решаваща роля в подкрепа на развиващото се общество. Безопасността, разнообразната, приобщаваща и справедлива работна среда, партньорството с местните общности с цел положително въздействие върху природата и градската среда, са основни приоритети за нас“, коментират от банката.

Като основен партньор на L'Etape Bulgaria, Инвестбанк се стреми да насърчи както служителите си, така и своите клиенти да водят активен начин на живот и да се наслаждават на ползите от редовните тренировки.

Отличената за Дигитална банка на 2023 година финансова институция насочва фокуса си към младото и активно поколение. Ibank се стреми да изгради устойчива трансформация с ползи за всички. Стремежът на банката е да има принос в положителната промяна на живот и в изграждането на по-добро и по-зелено бъдеще. Това е неизменна част от пътя, който я позиционира като устойчивa банка, като тази философия е дълбоко вкоренена в ESG стратегията на Инвестбанк.

През последната година Ibank насочи своя фокус върху финансирането на проекти в подкрепа на борбата с климатичните промени. Част от тях са свързани с производството на електрическа енергия от възобновяеми източници, други с енергийна ефективност на предприятия. Финансовата институция продължава стремежа си за увеличаване дела на „зелените“ финансирания в своя портфейл.

Екипът на Инвестбанк е силно мотивиран да събере отбор, който да представи достойно финансовата институция по време на състезанието, а чрез личния пример на служителите си да популяризира своите ценности за устойчивост, иновации и ангажираност към общността. Част от работещите в банката ще се включат като доброволци на подкрепителните пунктове, за да помагат, насърчават и окуражават състезателите.

Едно от най-престижните състезания в сферата на колоезденето -  L’Etape Bulgaria by Tour de France предлага уникална възможност за любителите на колоезденето да изпитат тръпката от професионалното каране сред красивите пейзажи на България. Състезанието включва различни дистанции за участници от всички нива – от начинаещи до опитни ездачи, по затворени пътища при най-високи стандарти за безопасност, което го прави идеална платформа за всеки, който иска да тества уменията си и да се състезава срещу съперници от много държави.

Нека заедно прегърнем духа на приключението и преодолеем предизвикателствата, които ни очакват в L'Etape Bulgaria by Tour de France!