„Инвестбанк“ АД с награда „Сайт на годината“

"Инвестбанк“ АД спечели Първа награда на публиката в категория „Корпоративен сайт“ в четвъртото издание на престижния конкурс за уеб проекти „Сайт на годината“ 2021.

Публиката и журито дадоха висока оценка на новия сайт на банката, който е с модерна визия и удобни функционалности.  Основен фокус в ibank.bg е подобрената навигация с цел по-лесно ориентиране в богатото портфолио от продукти и услуги на банката като за целта е обособена и продуктова продажбена платформа. Бързият достъп до онлайн каналите за продажба спестяват време на потребителите, а разработените калкулатори за потребителски и ипотечни кредити позволяват бързо изчисление на  месечната вноска при въвеждане на параметри за стойност на кредита и срокa на погасяване.

Първа награда на публиката е особено ценно признание за „Инвестбанк“ АД, тъй като сайтът е създаден в полза на клиентите. Функционалностите и дизайнът също допринасят за по-доброто потребителско изживяване. Разработването на нов корпоративен сайт е съвместен проект на експерти от банката и екипът на „Студио Х“. Проектът следва всички актуални тенденции в областта на уебдизайна.

Призовете бяха връчени по време на официална церемония, a награда получи Елена Русимова, Директор на Дирекция „Корпоративни комуникации“ на банката. „Благодаря от името на „Инвестбанк“ АД за тази ценна награда. Благодаря на публиката и на всички колеги, които ни подкрепиха. Проектът по изграждане на нов корпоративен сайт на банката е част от цялостния процес на дигитализация на банката. Наградата е поредно признание за бързия темп на развитие на банката през последната година“, сподели пред присъстващите на церемонията Елена Русимова.

Сайтът е най-новото допълнение в постоянно разширяващото се дигиталното портфолио от услуги на банката. В началото на годината „Инвестбанк“ стартира и мобилното приложение Ibank mobile, за което бе oтличeнa c тpeтa нaгpaдa в годишните бизнес награди b2b Media Awards.