„Инвестбанк“ АД представя на своите клиенти Google Pay и Google Wallet

Google Pay е по-безопасен, по-сигурен за плащане, който помага на клиентите да избегнат физическото използване на карта, контакт с терминали и обмен на пари в брой — и използва сигурността на телефона за защита на всяка транзакция.

С Google Pay може да извършвате бързи и лесни безконтактни плащания в търговската мрежа, включително в Интернет, както и теглене на пари в брой от АТМ устройства, разполагащи с безконтактен NFC.

Как да използвате Google Pay?

Може да използвате Google Pay навсякъде, където се приемат безконтактни плащания, ако мобилното ви устройство поддържа NFC технология и тя е включена.

За да извършвате безконтактни плащания в търговски обекти, доближeте устройството до ПОС терминала. Плащането се осъществява автоматично с картата, зададена за основна в дигиталния портфейл.

За да изтеглите пари в брой от АТМ, снабден с безконтактен NFC модул, мобилното ви устройство трябва да е отключено и след доближаване до банкомата,въведете въведете вашия ПИН код на банковата карта.

Свалете Ibank Mobile и добавете своята Mastercard в Google Pay и се възползвайте от новите възможности за бързи, лесни и сигурни плащания с вашето Android устройство!

Детайлна информация за активиране на услугата Google Pay можете да намерите ТУК.

Стани Master клиент на Lidl и спечели ваучер за пазаруване на стойност 10 000 или 1000 лева

Използваш ли своята Mastercard от „Инвестбанк“ АД за удобни плащания всеки ден? Сега имаш още една добра причина да го правиш. Mastercard и Lidl си партнират, за да подарят специални привилегии на потребителите, избрали да платят своите любими продукти по най-бързия, лесен и сигурен начин- с мобилния си портфейл.

Така Lidl продуктите, които обичаш могат да бъдат още по-близо.

Как? Плати с карта Mastercard в мобилния портфейл (с телефон) поне 3 пъти за общо 200 лв. или повече.

Кога? От 1 до 30 ноември.

Награди:

  • 1 от 3 ваучера по 10 000 лв.
  • 1 от 50 ваучера по 1000 лв.

Запознай се с пълните условия в кампанията на mastercard.bg/lidl