Инсталация на Инвестбанк АД със златно отличие от рекламния фестивал на ФАРА 2012

 

Инсталацията “Покрай ценните книжа нека не забравяме безценните” на Инвестбанк спечели златна награда на рекламния фестивал ФАРА 2012 в Албена. Високото отличие бе присъдено в раздел Out of Home - Ambient, една от най-интересните и иновативни категории на фестивала.

 “Изключително щастливи сме, че този наш проект получава подобно високо признание. Заслугите за спечелената награда са споделени, тъй като тя е резултат не само на креативността на екипа ни, но и на доверието и подкрепата на нашите партньори от Инвестбанк”, коментира Милин Джалалиев,  управител на рекламна агенция Saatchi & Saatchi.

 „Инсталацията „Покрай ценните книжа нека не забравяме безценните” е част от инициативата на Инвестбанк за даряване на книги от нейни служители, клиенти и партньори в подкрепа на български учебни заведения, читалища и библиотеки, с което насърчаваме опазването и развитието на културните и духовни ценности в България. От самото й откриване през май и досега тя се радва на огромен интерес. В Инвестбанк подкрепяме новаторството и креативното мислене и се радваме, че с нашите инициативи даваме възможност за изява на младите творци. Благодарим на екипа на Saatchi & Saatchi за успешната реализация на проекта”, сподели Любомир Каримански, член на  Управителния съвет и Изпълнителен директор на Инвестбанк.