Чрез Интернет банкиране от „Инвестбанк" АД

„Инвестбанк" АД предлага на всички свои клиенти, използващи услугата Интернет банкиране с активен достъп да платят своите битови сметки (ток, вода, парно, телефон и други) бързо и лесно. Всичко, което Ви е нужно е да влезете в Интернет банкирането с Вашето потребителско име и парола. След това да отидете на меню „Битови сметки“ и да въведете вашия клиентски номер за услугата, която искате да заплатите.

В меню „Битови сметки“ има заложена и услуга „Запази абонамент“, с която можете да запазите данните за желаните от Вас битови абонаменти. В запазените абонаменти можете лесно да проверявате задълженията си.

Портал за Интернет банкиране тук.

Чрез банкови карти на „Инвестбанк" АД

„Инвестбанк" АД предлага на всички свои клиенти – физически лица и корпоративни клиенти, титуляри на картови разплащателни сметки, да изберат най-удобния начин за заплащане на битови сметки на клиента или на трети лица /ток, вода, парно, телефон и други/.

Ако сами определяте работното си време, можете да направите своя избор за заплащане на месечните задължения:

Като изберете услугата В.рау – плащането през банкомат от меню “Други услуги”, избор на функция “Плащане на сметки” и следвате точните инструкции от екрана на банкомата.
Или предпочитате да платите, докато пътувате, чрез Мобилен телефон /след регистрация за услугата в банката/.
Ако водите много раговори по стационарен телефон – ползвайте услугата Ерау.Voice за плащане на сметките Ви по телефон /след регистрация в банката/.
За почитателите на Интернет – на адрес Epay.Bg, където ще можете да проверявате и салдото по картовата си сметка, когато пожелаете.
Ако сте твърде заети, възползвайте се от нашата услуга “ВРЕМЕТО Е ПАРИ” – автоматично плащане по електронен път чрез дебитна карта на битови сметки. Клиентите ще могат да заплащат своите сметки след регистрация в банката, към търговци от следните браншове:

  • Електроразпределителни дружества
  • Топлофикационни дружества
  • Газови дружества
  • Мобилни и телефонни оператори
  • ВиК дружества
  • Кабелна и стаелитна телевизия
  • Интернет доставчици и др.
  • Пълен списък на търговците можете да намерите тук.

За всяка платена сметка картодържателят ще получава SMS известие за платена услуга, Клиентът може да определи максимална сума за всяка битова сметка, до размера на която да бъдат извършвани плащания от картовата му разплащателна сметка. Таксите за регистрация и обслужване са съгласно Тарифата на „Инвестбанк АД.

С грижа към своите клиенти „Инвестбанк" АД предлага на всички притежатели на дебитни и кредитни карти (след регистрация в банката) услугата “СИГУРНОСТ ЗА ВАШИТЕ ПАРИ”- SMS известие за извършени транзакции с банкова карта на банкомати и ПОС терминали, като съобщението ще съдържа данни за платената сума, от коя карта е платено, дата, час и име на търговеца.