Investbank with Easter promotion for Visa FreeCard

По случай предстоящите Великденски празници, от 1 април 2012 г. Инвестбанк АД предлага промоционални условия по международната кредитна карта VISA FreeCard, предназначена за хората, упражняващи свободни професии.

Всички клиенти на Инвестбанк АД, заявили своята международна кредитна карта VISA FreeCard през м. април 2012 г., ще бъдат освободени от месечна такса за поддръжка на картовата сметка за първите 6 месеца, считано от датата на издаване на картата.

Промоционалните условия ще важат от 1 до 30 април 2012 година.

VISA FreeCard е първата международна кредитна карта на българския пазар, насочена към практикуващите свободни професии. VISA FreeCard е специално разработена за самоосигуряващи се хора със стабилни доходи, като за кандидатстване са необходими единствено копие от последна подадена данъчна декларация и лична карта. Кредитните лимити се определят индивидуално, на базата на осигурителния доход на клиента. За издаване на VISA FreeCard също така могат да кандидатстват и хора, работещи на трудов договор.

Освен всички функционалности на стандартната международна кредитна карта, VISA FreeCard се предлага също така с преференциални такси, комисиони и лихвени проценти и гратисен период за погасяване на задълженията. Предимствата на VISA FreeCard са: безплатно издаване и преиздаване на картата; без такси за плащане в търговски обекти в страната и чужбина, както и без такси за плащане в Интернет; диверсифициран лихвен процент – при извършване на покупки, лихвеният процент е по-нисък в сравнение с този при теглене на пари в брой; чип технология, гарантираща висока сигурност на плащанията.

За основен елемент от визията на картата е избран оригами жеравът, символ на мира, надеждата и свободата, който може да бъде и асоцииран с гъвкавостта и свободата в практикуването на свободните професии, стабилност и оптимизъм за развитие. Символизиращ лекота и хармония, жеравът цели да покаже, че кредитната карта VISA FreeCard улеснява деловото ежедневие на практикуващите свободни професии.