„Инвестбанк" предлага ПОС терминали за търговски обекти с възможност за приемане на плащания с местни и международни карти – Bcard, Visa, Mastercard, Diners и Discovery.

Приетите чрез ПОС терминал плащания се отразяват по Вашата фирмена сметка в лева в рамките на два работни дни.

Предлаганите от нас ПОС терминали разполагат с четци за контактно прочитане на ЧИП, безконтактно прочитане на ЧИП и прочитане на магнитна лента. Терминалите могат да бъдат стационарни с VPN към Борика или с комуникация посредством телефонна линия, а също така и мобилни с безжична GPRS комуникация посредством SIM карта на Vivacom, A1 или Telenor.

Инвестбанк предлага също така и виртуални ПОС терминали, предназначени за онлайн търговци. Виртуалните ни терминали използват 3D Secure протокол за сигурни плащания в интернет. Нашето предложение ще Ви осигури следните предимства:

  • Приемате плащания с кредитни и дебитни карти от най-разпространените в глобален мащаб търговски марки: Visa и Mastercard
  • Максимална защита както за Вашите клиенти, така и за Вашия бизнес чрез технологията 3D Secure
  •  Добавяте стойност за клиентите си чрез предлагането на гъвкави и удобни възможности за плащане
  •  Увеличавате обема на продажбите, поради склонността на клиентите да извършват повече покупки чрез използване на банкови карти в сравнение с използването на пари в брой

Повече информация за предлаганите от нас ПОС терминали можете да получите във всички финансови центрове на Инвестбанк в страната, както и на тел.: 0700 12 555.