ние сме партньори с нашите клиенти

„Инвестбанк“ АД е Генерален спонсор на Дефиле „Вино и гурме“

7 Май 2021

„Инвестбанк“ АД подкрепи финансово седмото издание на Дефиле „Вино и гурме“, което ще се проведе в Стария Пловдив на 8-ми и 9-ти май тази година. Събитието популяризира културния туризъм в съчетание с българското вино и автентична кухня. Винопроизводители и гурме майстори ще представят в ресторанти, музейни къщи и галерии в Стария град, подходящи за сезона вина и храни.

Фестивалът е добър повод да бъдат разгледани възрожденските къщи в античната част на града, докато се дегустират качествени вина и храни. Може да се насладите на атмосферата на фестивала в събота от 11:00 до 19:00ч., а в неделя от 11:00 до 18:00ч. Дефилето ще се проведе при строго спазване на противоепидемични мерки, съобразно ситуацията с пандемията в цял свят.

Щанд на „Инвестбанк“ АД ще бъде разположен на една от най-красивите фестивални локации -  къщата на „Иван Черноземски“, където ще можете да се запознаете с предлаганите от банката финансови продукти и услуги.

„Инвестбанк“ АД ще продължи и за в бъдеще да оказва финансова и морална подкрепа на значими проекти за съхраняването и развитието на духовните и културни ценности на България като част от европейската и световна култура.