ние сме партньори с нашите клиенти

Изтегли Ibank Mobile и участваш в игра с награди

1 Юли 2021

„Инвестбанк“ АД стартира мобилното си приложение Ibank Mobile, с което клиентите могат да управляват своите финанси 24 часа в денонощието. Приложението е удобно за извършване на банкови операции в движение само с няколко клика през мобилен телефон.

С Ibank Мobile можете както да проследявате използваните от вас продукти на банката, движения по сметки и картови трансакции, така и да нареждате преводи в лева и валута.

Всеки, ползващ мобилното приложение има възможност да провери своето салдо по сметка, движение по сметка и авторизации по дебитни и кредитни карти, падежи по депозити и натрупани лихви и детайли на банкови продукти. Преводите се създават бързо, чрез удобни шаблони.

За по-голямо улеснение е направена връзка с полезна информация от корпоративния сайт, като са добавени секции като АТМ локатор, информация за банкови такси, често задавани въпроси и др.

От днес до 31.07.2021 г. може да участвате в играта на „Инвестбанк“ АД и да спечелите страхотни награди. Условието е да изтеглите и активирате мобилното приложение Ibank Mobile и участвате в лотария за:

-          Уикенд с включена закуска за двама в хотел „Феста Панорама“;

-          5 ваучера за 10% отстъпка за застраховка „Каско Голд“ на ЗК „България Иншурънс“;

-          Сет вина „Черноморско злато“.

Имената на всички печеливши от Играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в присъствието на нотариус на 02.08.2021 г., като ще бъдат публикувани както във фейсбук страницата на банката, така и на корпоративния сайт.

Общите условия може да намерите тук.

Пожелаваме Ви успех!