ние сме партньори с нашите клиенти

ИВАН БАЧОВСКИ Е ИЗБРАН ЗА ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ И ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ИНВЕСТБАНК

29 Октомври 2018

Г-н Иван Бачовски бе избран за Член на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Инвестбанк.

Иван Бачовски e магистър по финанси и стратегически мениджмънт от Friedrich- Alexander University, Нюрнберг, Германия. Завършил е бакалавърска степен по икономика и управление на търговията в Икономически университет, гр. Варна. Възпитаник е на Английската езикова гимназия в гр. Пловдив.

Стартира кариерата си през 2003 г. като финансов консултант в Германия. През 2005 г. се присъединява към екипа на BenchMark Asset Management – гр. София като Портфолио мениджър и инвестиционен консултант. Банковата си кариера започва през 2006 г. в Юнионбанк, където заема позиция Портфолио мениджър. През 2014 г. оглавява дирекция „Ликвидност и инвестиционни услуги“ в Инвестбанк.

Притежава редица сертификати в областта на финансите, управлението на инвестиционни и пенсионни фондове, управлението на риска, оценка на опции и FX деривати, дилърски и информационни терминали. Лицензиран инвестиционен консултант от КФН. Сертифициран оценител на финансови активи, недвижими имоти от КНОБ. Владее английски, немски и руски език.