ние сме партньори с нашите клиенти

Често задавани въпроси

 • ИНТЕРНЕТ БАНКИРАНЕ
 • ПЛАЩАНИЯ НА БИТОВИ СМЕТКИ

  Могат ли да се плащат битови сметки с банковите карти на Инвестбанк?

  Инвестбанк АД предлага на всички свои клиенти – физически лица и корпоративни клиенти, титуляри на картови разплащателни сметки, по които има обвързана банкова карта, да изберат най-удобния начин за заплащане на битови сметки на клиента или на трети лица /ток, вода, парно, телефон и други/.

  Ако сами определяте работното си време, можете да направите своя избор за заплащане на месечните задължения:

  - Като изберете услугата В.рау – плащането през банкомат от меню “Други услуги”, избор на функция “Плащане на сметки” и следвате точните инструкции от екрана на банкомата.

  - Или предпочитате да платите, докато пътувате, чрез Мобилен телефон /след регистрация за услугата в банката/.

  - Ако водите много раговори по стационарен телефон – ползвайте услугата Ерау.Voice за плащане на сметките Ви по телефон /след регистрация в банката/.

  - За почитателите на Интернет – на адрес Epay.Bg, където ще можете да проверявате и салдото по картовата си сметка, когато пожелаете.

  Ако сте твърде заети, възползвайте се от нашата услуга “ВРЕМЕТО Е ПАРИ” – автоматично плащане по електронен път чрез кредитни и  дебитни карти на битови сметки. Клиентите ще могат да заплащат своите сметки след регистрация в банката, към следните търговци.

  Как е гарантирана сигурността на клиентите при плащане на сметки с банкови карти?

  Вслучай, че клиентът е регистриран за sms известяване, за всяка платена сметка той ще получава sms известие за платена услуга. Клиентът може да определи максимална сума за всяка битова сметка, до размера на която да бъдат извършвани плащания от картовата му разплащателна сметка. Таксите за регистрация и обслужване са съгласно Тарифата на Инвестбанк АД.

  С грижа към своите клиенти Инвестбанк предлага на всички притежатели на дебитни и кредитни карти (след регистрация в банката) услугата SMS известие за извършени транзакции с банкова карта на банкомати и ПОС терминали, като съобщението ще съдържа данни за платената сума, от коя карта е платено, дата, час и име на търговеца.

 • ДЕБИТНИ КАРТИ
 • МЕЖДУНАРОДНИ РАЗПЛАЩАНИЯ
 • КРЕДИТИ
 • ДЕПОЗИТИ