PodkrepyameRodnoto

Инвестбанк започва кампанията „Подкрепяме родното“, дарява средства за българските традиции

Ние знаем, че българските традиции и фолклор са безценни и трябва да бъдат запазени за идните поколения. Затова „Инвестбанк“ АД стартира социално-отговорната кампания „Подкрепяме родното“, която е следващото вдъхновяващо начинание на банката в тази посока. Сега и клиентите ни могат да се включат в инициативата, за да покажем заедно колко значимо е културното ни наследство!

За всяка трансакция (на виртуален или физически POS терминал към търговец) с кредитна карта от Инвестбанк, от 20 септември до 31 октомври 2018 г., банката дарява по 20 стотинки за българските традиции. Събраните средства са предвидени за подкрепа на Национално училище за фолклорни изкуства, с. Широка лъка.

Всички клиенти на „Инвестбанк“ АД, ползващи някоя от кредитните карти на банката, допринасят за каузата, извършвайки чрез нея плащане към търговец. За целта е нужно да осъществите трансакция на виртуален или физически POS терминал, на територията на страната или чужбина. При всяко Ваше плащане с кредитната карта, Инвестбанк дарява 20 стотинки. Вярваме, че заедно ще допринесем за една наистина важна кауза!

„Подкрепяме родното“ е само една от инициативите, които „Инвестбанк“ АД  реализира, за да популяризира и съдейства за съхраняването на красивите български традиции. Планирани са още кампании, които са част от политиката на банката за корпоративна социална отговорност.

Включете се и вие, нека заедно покажем, че всички подкрепяме родното!

Повече информация може да получите на тел: 02 81 86 112.