RSS Към IBANK.BG >
корпоративен блог

Клуб „Евробебе” порасна с 10 години и стана Клуб „Евродете”

18 Май 2015

На 16 май дворецът Врана посрещна над 80 деца от цяла България с  техните родители, братчета и сестричета на тържество по случай 10-тата годишнина на Клуб „Евробебе”.

     

С подкрепата на Инвестбанк порасналите вече деца, родени на паметните дати, на които България се присъедини към „европейското семейство”, се веселиха на пъстроцветен празник с много музика, изненади и лакомства, с песни, танци и игри, награди и рисунки.

„От днес нататък обявявам Клуб „Евробебе” за Клуб Евродете”, каза основателката на уникалната инициатива г-жа Христина Христова – Председател на Института за семейна политика и припомни, че това е четвъртата среща на децата и че искрено вярва да се срещат много пъти в бъдеще.

 

     

         

Г-н Любомир Каримански – Зам.председател на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Инвестбанк отправи поздравление от името на г-жа Петя Славова, Председател на  Надзорния съвет на банката, и от целия екип на финансовата институция и пожела на децата да растат здрави и щастливи, да се развиват и да постигат мечтите си – днес като деца, а утре като големи и достойни граждани на България и Европа.

Н.В. Симеон Втори, патрон на клуба и домакин на празника, заедно с Царица Маргарита пожелаха на децата здраве и да растат щастливи. Децата пък им подариха албум със снимки от предишните срещи на клуба.

    

„Учете, образовайте се и като пораснете, променете нещата така в нашата страна, че хората от чужди държави да се надпреварват да идват у нас да живеят, защото ще бъде хубаво”, пожела на децата вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Ивайло Калфин и обеща и той да работи за тази българска кауза.

Децата нарисуваха какви искат да станат и така цяла палитра от професии украси рисунките им по един неповторим и искрен начин. Известният художник Румен Статков нарисува специален плакат за събитието, актьорът Тодор Доцев и неговия помощник Олег забавляваха децата с увлекателни игри и танци от Индия и Китай до Южна Америка. За финал на тържеството малчуганите пяха „Честит Рожден ден” и духнаха свещичките на голяма вкусна торта.

Публикувай коментар

Трябва да се логнете, за да публикувате коментар.