ние сме партньори с нашите клиенти

Заявете онлайн своята кредитна карта VISA или Mastercard от „Инвестбанк“ АД

26 Февруари 2020

Имате нужда от пари за спешна покупка? Желаете да си резервирате хотел и самолетен билет до града на мечтите Ви? Извършвайте сигурни безконтактни плащания и улеснете пазаруването онлайн, като се възползвате от кредитните карти Visa или Mastercard, издавани от „Инвестбанк“ АД.

За Вашето удобство, можете да заявите своята кредитна карта онлайн в три лесни стъпки от мястото, на което се намирате в момента. Просто отворете интернет страницата https://www.ibank.bg/udobnozateb/card/1 и попълнете нужната информация. Представител на банката ще се свърже с Вас, за да Ви уведоми кога и от къде можете да получите своята кредитна карта, в случай, че отговаряте на условията за отпускане на кредитен лимит.

Защо кредитна карта от Инвестбанк?

Всяка транзакция, осъществена с Вашата кредитна карта  за покупка на стоки или услуги на ПОС терминал в търговски обект и в интернет Ви носи паричен бонус в размер на 0,5% от стойността на транзакцията. Веднъж на всеки шест месеца банката изплаща натрупаната сума директно по Вашата картова сметка. С кредитна карта от „Инвестбанк“ АД, всяка Ваша покупка е с 0,5% отстъпка.

Кредитните карти, предлагани от банката са с дълъг гратисен период – до 60 дни за покупки на стоки и услуги на ПОС терминал в търговски обекти и в интернет. Изразходваният кредитен лимит през настоящия месец можете да погасите до края на следващия месец, без да дължите лихва за това.

За да Ви осигурят допълнително спокойствие и защита, докато пътувате по работа или за удоволствие, кредитните карти са с включена застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с високи покрития.

Какво още?

Притежателите на кредитни карти Visa за физически и юридически лица ползват 8% отстъпка, при резервации чрез интернет страницата Hotels.com, осъществени до края на 2020 г. Отстъпката е осигурена от Visa въз основа на партньорството им с Hotels.com.

При заявен кредитен лимит над 5 000 лева, „Инвестбанк“ АД предоставя кредитна карта от клас Visa Gold/Mastercard Gold с допълнителни привилегии за картодържателя.

С премиум карта Visa Gold от „Инвестбанк“ АД получавате обратно по картовата сметка 4% от платените суми в ресторанти в чужбина до края на септември 2020 г., както и безплатен достъп до салоните „Плиска“ и „Преслав“, Терминал 2 на летище София. Като притежател на Visa Gold карта можете да се възползвате от редица предложения на програмата Visa Luxury Hotel Collection на Visa Europe – ексклузивна селекция от отстъпки в над 900 хотела в целия свят.

С Mastercard Gold получавате безплатен достъп до салоните „Плиска“ и „Преслав“, Терминал 2 на летище София, безплатен достъп до салоните Jet Lounge и Sky Lounge на летище Виена, както и приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на летище София. В допълнителнение, притежателите на кредитни карти Mastercard  получават и бонуси, при наемане на електрически автомобили Spark.

Какво остава да направите?

Посетете интернет страницата https://www.ibank.bg/udobnozateb/card/1, изберете Visa или Mastercard, както и размера на желания кредитен лимит, попълнете за минута необходимата информация и очаквайте обаждане от представител на „Инвестбанк“ АД. Ние ще се погрижим за останалото!

„Инвестбанк“ АД проведе общо събрание на акционерите

12 Февруари 2020
VinagiDoTeb_logo

На 10 февруари 2020 г. се проведе Общо събрание на акционерите на „Инвестбанк“ АД, на което се взеха решения за:

1. Увеличаване на капитала на банката в размер до 21 944 445 лв., чрез издаване на нови поименни акции с право на глас и емисионна стойност от 1 лв.

2. Провеждане на процедура по замяна на инструменти от допълнителния собствен капитал от първи ред с такива от по-висок клас с цел – съществено подобрение структурата на собствения капитал. В края на 2019-та година стартира процедура по замяна на две емисии  облигации – дългово-капиталови хибридни инструменти  на обща стойност 39 210 хил. лв. /20 млн. евро/ с акционерен капитал. Това решение се предхожда от аналогично решение от проведените на 13.01.2020 г. – две Общи събрания на облигационерите – по отделните емисии облигации. Процедурата се очаква да приключи през м. март 2020 година след одобрение от БНБ.

3. Pъĸoвoдcтвoтo нa банката представи, а акционерите одобриха и:

  • Годишния доклад зa дейността нa бaнĸaтa зa 2019 г.
  • Годишен Финансов отчет за 2019 година, заверен от одиторските предприятия.
  • Предложение за разпределение на печалбата за 2019г. в размер на 2 089 хил.лв.

„Инвестбанк“ АД приключи 2019 година успешно, с печалба преди провизии в размер на 34,949 млн. лв.

Инвестбанк с нови, по-добри условия по депозитни продукти

6 Февруари 2020
VinagiDoTeb_logo

Считано от 05.02.2020 г., „Инвестбанк“ АД допълни продуктовото си портфолио, като пусна в продажба нов,  дългосрочен 36-месечен депозит в долари с авансово, ежемесечно изплащане на лихвите. Депозитният продукт е с атрактивна лихва от 1% годишно, без такса за закриване, не се допуска довнасяне и теглене на суми по време на срока на депозита.

От същата дата, всички клиенти, които в периода: 05.02. – 30.04.2020 г. открият депозитен продукт в евро, получават преференциални условия за превалутиране на лева в евро по фиксинг на БНБ /1,95583 лева/евро за всички новооткрити депозити със срочност 12, 24 и 36 месеца. Депозитните продукти, за които може да се ползва преференцията са: стандартни депозити, VIP депозити с авансово получаване на лихвите, както и дългосрочни депозити с авансово ежемесечно изплащане на лихвите.

За допълнителна информация вижте Лихвения бюлетин на „Инвестбанк“ АД – ТУК!