ние сме партньори с нашите клиенти

Инвестбанк въвежда нова система за предоставяне на услугата Интернет банкиране

30 Декември 2015
InternetBanking

От 04 януари 2016 г., Инвестбанк АД въвежда нова система за предоставяне на услугата „Интернет банкиране“. Платформата предлага модерна визия, съобразена с нарастващото използване на мобилните устройства, повишена сигурност и възможност за постоянно подобряване на функционалността.

Посредством електронната услуга, всички клиенти на Банката, заявили желание за използването й, ще могат да управляват средствата си, извършвайки разнообразни банкови операции, да генерират справки за състоянието по своите сметки, както и да получават актуална информация за продукти и услуги от всяка точка на света, без да се съобразяват с работното време на клоновата мрежа на Банката.

 

За повече информация относно новата версия на услугата „Интернет банкиране“, може да се обадите на Call Center телефон 0700 12 555 /за абонати на БТК на цената на един градски разговор от цялата страна/ или на кратък номер 17 555 /за абонати на мобилните оператори на цена според тарифния им план/.

От 7 декември БНБ пуска в обращение нова разменна монета с номинал 2 лева, емисия 2015 г.

1 Декември 2015
Plakat2lvWEB

От 7 декември 2015 г. Българската народна банка пуска в обращение нова разменна монета  с номинална стойност 2 лева, емисия 2015 г. Банкнотите с номинална стойност 2 лева,  емисии 1999 г. и 2005 г., ще продължат да бъдат законно платежно средство едновременно с новата разменна монета от 2 лева.

повече »