ние сме партньори с нашите клиенти

Подаръци за предстоящите коледно-новогодишни празници

20 Ноември 2012
images-3

Наближават коледно-новогодишните празници и сигурно вече се оглеждате за интересни предложения за подаръци.

Предлагаме на вниманието ви възпоменателни монети, златни и сребърни колекционни и инвестиционни монети и кюлчета, както и други изделия от благородни метали. Можете да закупите артикулите като ценен и красив подарък за своите близки и приятели или да създадете собствена колекция. Много монети се секат в ограничен тираж, което значително увеличава колекционната им стойност.

повече »

Категории:

Защото “Книгите са банки за идеи”

20 Ноември 2012
550511_10151229578972298_1101497851_n

От няколко дни насам на ключови спирки на софийското метро пропускателните бариери и стъпалата посрещат пътниците, дегизирани като уголемени книги от класически български автори.Своеобразната кампания за насърчаване на четенето, която твърди, че “Книгите са банки за идеи, променящи света”, този път не е дело на едно или няколко издателства, както обикновено се случва, а на компания от финансовия сектор.

повече »

Категории:

MasterCard® Premium привилегии на Летище София

19 Ноември 2012
IMG_2

Ако притежавате Platinum, World и World Elite Master Card кредитна карта, издадена в България, можете се възползвате от привилегиите при ползване на салон за гости “Преслав” на летище София. повече »

Категории:

Анализ на икономическата ситуация в Еврозоната

17 Ноември 2012
eurozone

Прочетено във в. “Банкеръ”, брой 46 (1012) – 16.11.2012

Николай Ваньов, брокер, Инвестбанк АД

Центърът се крепи, периферията пак закуца

Икономическите новини задаваха тона в Европа през седмицата. Еврозоната официално е в рецесия след като брутният й вътрешен продукт се понижи през третото тримесечие на годината. Данните за ръстовете или спадовете, измерени в отделните страни, които използват еврото, обаче бяха коренно различни. повече »

Категории:

Подаръци от Visa всеки ден

1 Ноември 2012
GS_SmallBanner

Не само Коледа или рожденият ти ден са време за подаръци. От 1 ноември до 31 декември 2012 г. всяка покупка с Вашата карта Visa може да ти донесе страхотен подарък.

повече »

Категории: