RSS Към IBANK.BG >
корпоративен блог

Правила

Създадохме този блог, защото желаем да имаме бърза и открита връзка с Вас, нашите  клиенти, за въпросите, които Ви вълнуват.  Всички коментари и въпроси под публикациите в блога ще бъдат разглеждани от банкови специалисти, за да можете да получите компетентен отговор възможно най-бързо.

Моля преди да използвате корпоративния  блог  на Инвестбанк,  прочетете внимателно настоящите Правила. С тях получавате правото да използвате услугите на блога, при спазване на условията по-долу. Вие се задължавате да спазвате настоящите Правила и се съгласявате с тях и всички бъдещи техни промени. В случай, че не сте съгласни с настоящите Правила, моля не използвайте услугите на блога.

Правила за ползване на корпоративния блог на Инвестбанк АД

1. Общи разпоредби

При натискане на бутона “Съгласен съм” се счита, че Вие сте се запознали с Правилата за ползване на корпоративния блог на Инвестбанк АД,  приемате ги и ще ги спазвате. Освен това Вие се задължавате да спазвате всички други условия, поставени от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и да не са упоменати в настоящите Правила.

2. Услуги

Описание на услугите:

  • Коментаране на публикации
  • Възможност за споделяне на публикации от блога в социални мрежи
  • Възможност за RSS абонамент

3. Права и задължения

Потребителят носи цялата отговорност, относно публикуваните  от него коментари, статии, снимков и видео материал.

На Потребителя се забранява генерирането на съдържание, което е незаконно, вредно, заплашващо, обиждащо, предизвикващо безпокойство, нараняващо, дискредитиращо, вулгарно, неприлично, клеветящо или нарушаващо конфиденциалността на другия или неприемливо от гледна точка на расови, етнически или други причини ;

Потребителят няма право да се представя за друг човек и по какъвто и да е начин да заблуждава останалите потребители за своята идентичност.

Потребителят няма право да публикува съдържание, което е под закрилата на Закона за авторско право, както и такова, нарушаващо патентно, търговско, авторско или друго право на собственост.

На Потребителя се забранява формулирането, изпращането и публикуването на неразрешени рекламни материали, спам вируси или други компютърни кодове, файлове или програми, предназначени да прекъсват, разстройват или ограничават функционирането на компютърен софтуер, хардуер или телекомуникационно оборудване.

Потребителят се задължава да спазва добрия тон и да уважава другите потребители на блога.

Администраторите на блога имат право да изтрие акаунта на всеки потребител и да преустанови неговия достъп до блога, ако той не спазва настоящите Правила.

Администраторите на блога имат правото да не одобряват коментари, чието съдържание, е незаконно, вредно, заплашващо, обиждащо, предизвикващо безпокойство, нараняващо, дискредитиращо, вулгарно, неприлично, клеветящо или нарушаващо конфиденциалността на другия или неприемливо от гледна точка на расови, етнически или други причини.

4.  Промени

Инвестбанк АД си запазва правото да извършва промени в настоящите Правила по всяко време, като се задължава да публикува веднага тези промени на сайта.