ние сме партньори с нашите клиенти

Финансов център Варна отвори врати в нов офис

19 Декември 2016

В навечерието на Коледа и Нова година Финансов център Варна отвори врати в нов офис  на адрес: бул. “Владислав Варненчик“ № 38.

Новото помещение на Финансов център Варна e изградено на централна и удобна за клиентите локация, съчетава комфортна обстановка, в унисон с корпоративната визия на банката, и първокласно банково обслужване.

Клиентите на Финансов център Варна могат да се възползват от пълната гама финансови продукти и услуги на Инвестбанк за физически лица и фирми – разплащателни сметки, срочни депозити, касови операции, банкови преводи в местна и чуждестранна валута, кредити, издаване и обслужване на кредитни и дебитни карти, сделки с валута, ценни книжа и благородни метали, електронно банкиране, АТМ и др.

За приближаващите Коледно-новогодишни празници Инвестбанк предлага на своите клиенти  промоция по ипотечни кредити в евро, която предоставя възможност за изгодно финансиране  за покупка на жилище и допълнително финансиране при нужда от ремонт и обзавеждане, както и рефинансиране на текущи ипотечни кредити. Промоцията ще продължи до 31.03.2017 г.

Работното време с клиенти на Финансов център Варна е всеки делничен ден, от 8.30 до 17.00 ч.