RSS Към IBANK.BG >
корпоративен блог

Плати с карта VISA от Инвестбанк и спечели ваучер за пазаруване или екскурзия

6 Юли 2016
banner-Investbank-300x250

Плати  с твоята карта Visa от Инвестбанк покупки на минимална стойност 30 лв. в магазините на Kaufland и можеш да спечелиш веднага ваучер за следващо пазаруване на стойност 10 лв. или при непечеливш талон да участваш в теглене за голямата наградa – екскурзия на стойност 3000 лв. до избрана от теб дестинация.

Период на провеждане на промоцията: 04.07.2016 г. – 14.08.2016 г., вкл., или до изчерпване на наградните количества. При покупка на стойност минимум 30 лева с Visa карта в търговски обект на Kaufland картодържателят получава талон. В случай че талонът е печеливш, картодържателят има право да получи награда – 1 ваучер за последващо пазаруване в търговските обекти на Kaufland на стойност 10 лева (с ДДС). Ваучерът се получава срещу представяне на талона в търговския обект, в който е реализирана покупката. Ваучерите могат да бъдат използвани до 04.07.2021 г. В случай че талонът е непечеливш, картодържателят има възможност да участва в теглене за спечелване на ваучер за екскурзия по избор на печелившия на стойност 3000 лева (с ДДС). Тегленето ще се проведе в присъствие на нотариус след приключване периода на промоцията. За участие в играта картодържателят трябва да попълни непечелившия талон и да го пусне в урна, поставена в близост до гише „Информация“ в съответния търговски обект на Kaufland. Тегленето ще се проведе на 29.08.2016 г., а печелившият ще бъде известен по телефон или имейл и ще разполага с една седмица, за да потърси наградата си. Ако не се осъществи обратна връзка до 07.09.2016 г., Организаторът ще се свърже с първата изтеглена резерва. Наградите се осигуряват от Visa. В промоцията участват всички търговски обекти на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД на територията на Република България. Филиал София Младост ще участва в промоцията за срок от 01.08.2016 г. до 14.08.2016 г.

Желаем ти успех и приятно пазаруване!

Повече за промоционалната кампания “Спечели с Visa в Кауфланд”, както и официалните правила на кампанията можете да прочетете тук.

Публикувай коментар

Трябва да се логнете, за да публикувате коментар.