RSS Към IBANK.BG >
корпоративен блог

„ЗА ЕДНО ДОБРО“ – Инвестбанк подкрепи благотворителната кауза за подпомагане на Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания в София

27 Октомври 2016

С личната ангажираност и съпричастност на г-жа Петя Славова – Председател на Надзорния съвет на Инвестбанк, и под патронажа на кмета на Столична Община г-жа Йорданка Фандъкова, на 21 октомври 2016 г. се проведе благотворителна вечер, организирана от авторитетното сп. EVA в столичния Гранд хотел „София“.

Банката стана Генерален спонсор на благородната кауза „ЗА ЕДНО ДОБРО“, благодарение на която набраните средства в дарителска сметка, открита в Инвестбанк, ще бъдат предоставени на столичния онкодиспансер за закупуване на мобилен ехограф. Посредством тази апаратура ранната диагностика, която е сред най-важните фактори в лечението на рака на гърдата и на повечето видове онкологични заболявания, ще стане по-лесна и достъпна.

Благотворителното събитие, осъществено с подкрепата на Инвестбанк, събра топмениджъри, собственици на компании–лидери, артисти и музиканти, журналисти, писатели и бранд мениджъри на световноизвестни марки, откликнали на каузата за спасяване живота и щастието на хиляди жени и техните семейства.

Дарителска сметка за кампанията: Атика Ева АД IBAN: BG45IORT80485014571500, BIC: IORTBGSF, Инвестбанк АД

Публикувай коментар

Трябва да се логнете, за да публикувате коментар.