ние сме партньори с нашите клиенти

Инвестбанк представя Стажантска програма „По пътя към успеха“ на форума „Национални дни на кариерата“ в НДК

14 Март 2017

Посетете щанда на Инвестбанк на големия кариерен форум „Национални дни на кариерата“, който се провежда в НДК, на 14 и 15 март от 10.00 до 18.00 ч., ет.2 където нашите колеги ще Ви консултират относно възможностите за работа и кариерно развитие в Инвестбанк и провеждането на стажантска програма в банката през 2017.

Повече информация относно стажантската програма на Инвестбанк „По пътя към успеха“ можете да получите още на: http://ibank.bg/кариери

 

Инвестбанк спечели Златен знак “Отговорна компания – отговорни служители” 2016 г. и отличие за най-добра компания в популяризиране на дарителството на работното място

10 Февруари 2017

На специална церемония, организирана от Фондация BCause, Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО) и Българска асоциация за управление на хора (БАУХ) Инвестбанк беше удостоена със Златен знак „Отговорна компания – отговорни служители“ 2016 г. и Специална награда за най-добра компания, популяризираща дарителството на работното място.

Престижните отличия за Инвестбанк се присъждат за постиженията й в популяризиране и развитие на програмите за редовно дарителство от работното място, както и в ангажирането и насърчаването на служителите за участие в обществено значими каузи.

„След сребърния знак от миналата година и наградите за професионалистите в банката, развиващи дарителството от работното място по креативен и ефективен начин, това златно отличие сега е сериозно надграждане за нас и е признание за постоянството и активното участие на екипа ни в различни инициативи“, сподели Пламена Христова, директор „Управление на човешките ресурси“ в Инвестбанк.

 

В Инвестбанк вече втора година успешно работи Социален съвет с представители на служители и работодателя. Социалният съвет управлява средствата, акумулирани в Корпоративен социален ИнвестФОНД, който се развива на принципа на ко-финансирането от служителите и техния работодател.

През 2016 г. 20 % от служителите на Инвестбанк даряваха редовно средства за благотворителност. Значителен брой служители участваха в различни инициативи в рамките на Социалната програма на банката, допринасяйки с труд или средства за реализирането им. Сред каузите, които обединиха мненията и социалната енергия на най-голямата част от служителите на Инвестбанк, бе каузата за подкрепа на децата в различни аспекти – посещения при деца със специфични потребности, подкрепа на деца – без родители или за лечение, поощряване децата в изкуството, фолклора и националните традиции.

 

Европейска кампания срещу т.нар. „финансови мулета“

29 Ноември 2016

повече »

ИНВЕСТБАНК с нов имиджов клип и нов слоган “Винаги до теб”

23 Ноември 2016

„ЗА ЕДНО ДОБРО“ – Инвестбанк подкрепи благотворителната кауза за подпомагане на Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания в София

27 Октомври 2016

С личната ангажираност и съпричастност на г-жа Петя Славова – Председател на Надзорния съвет на Инвестбанк, и под патронажа на кмета на Столична Община г-жа Йорданка Фандъкова, на 21 октомври 2016 г. се проведе благотворителна вечер, организирана от авторитетното сп. EVA в столичния Гранд хотел „София“.

Банката стана Генерален спонсор на благородната кауза „ЗА ЕДНО ДОБРО“, благодарение на която набраните средства в дарителска сметка, открита в Инвестбанк, ще бъдат предоставени на столичния онкодиспансер за закупуване на мобилен ехограф. Посредством тази апаратура ранната диагностика, която е сред най-важните фактори в лечението на рака на гърдата и на повечето видове онкологични заболявания, ще стане по-лесна и достъпна.

Благотворителното събитие, осъществено с подкрепата на Инвестбанк, събра топмениджъри, собственици на компании–лидери, артисти и музиканти, журналисти, писатели и бранд мениджъри на световноизвестни марки, откликнали на каузата за спасяване живота и щастието на хиляди жени и техните семейства.

Дарителска сметка за кампанията: Атика Ева АД IBAN: BG45IORT80485014571500, BIC: IORTBGSF, Инвестбанк АД

Спечели с Visa в OMV

29 Август 2016

Зареди с награди от Visa в OMV, когато пътуваш по работа или на почивка.

Плати с карта Visa покупка за 20 или повече лева в една от 88 бензиностанции на OMV в периода 30 август – 9 октомври 2016 г., изтегли промоционален талон и веднага може да спечелиш:

  • чаша ароматно кафе Espresso VIVA CAFÉ ;
  • или освежаваща вода Devin Air 500мл.

OMV - Landing

Непечелившите талони дават и втори шанс за награда – ваучер за гориво в OMV на стойност 40 лева. Просто попълни своите три имена, телефон, имейл и оторизационен код на ПОС бележка от покупката с Visa и шансът може да ти се усмихне!

Желаем ти много вдъхновяващи пътешествия!

Плащай безконтактно с Mastercard в Yellow Taxi и може да спечелиш пътуване за двама

19 Август 2016
ibank_300x250px1

Вземи Yellow Taxi с ПОС терминал, плащай безконтактно с Mastercard от Инвестбанк в периода от 01.08.2016 г. до 30.09.2016 г., за да натрупаш обща сума от 20 лв. и може да спечелиш безценно пътуванe за двама до Рим, Берлин или Лондон по избор. Голямата награда ще бъде теглена всеки месец, а с всяко безконтактно плащане участваш в седмична томбола за кулинарно пътешествие в ресторант с чуждестранна кухня. Поръчай Yellow Taxi на 1219 и научи повече на http://www.yellow333.com/novini/promoczionalna-kampaniya

Плати с карта VISA от Инвестбанк и спечели ваучер за пазаруване или екскурзия

6 Юли 2016
banner-Investbank-300x250

Плати  с твоята карта Visa от Инвестбанк покупки на минимална стойност 30 лв. в магазините на Kaufland и можеш да спечелиш веднага ваучер за следващо пазаруване на стойност 10 лв. или при непечеливш талон да участваш в теглене за голямата наградa – екскурзия на стойност 3000 лв. до избрана от теб дестинация.

повече »

Ден на детето с Инвестбанк

8 Юни 2016
1-150x150

С  музика, забавни изненади, лакомства и  игри децата на служителите на Инвестбанк  се  веселиха в София, Пловдив, Шумен, Велико Търново, Казанлък, Стара Загора, Ловеч, Севлиево, Тетевен и Сливен по случай Международния ден на детето.

Малчуганите се надпреварваха в различни игри, свързани с техни любими герои и с песни и танци, в които се включиха и техните родители, баби и дядовци, се пренесоха от България чак до Бразилия и Корея.

   За финал на тържествата всички деца получиха подаръци от Инвестбанк.

Инвестбанк отличена с престижни награди за дарителска дейност

16 Февруари 2016
Investbank1

С Годишен знак „Отговорна компания – отговорни служители“ и Специална награда за дарителство удостоиха Инвестбанк за благотворителните й каузи

На тържествена церемония в София, организирана от Фондация „Помощ за благотворителността в България“ /ФПББ/, Българско дружество за връзки с обществеността /БДВО/ и Българска асоциация за управление на хора /БАУХ/, Инвестбанк беше удостоена със Сребърен знак „Отговорна компания – отговорни служители“ за 2015г. и Специална награда за професионалисти, развиващи дарителство от работното място по креативен и ефективен начин.

Отличията се връчват на Инвестбанк за постиженията й за популяризиране, насърчаване и развиване на програмите за редовно дарителство и възможностите, които дава за дарителство на служителите.

В банката работи специално изграден Социален съвет с представители на служителите и на работодателя, който управлява средствата, акумулирани в Корпоративен социален ИнвестФОНД.

ИнвестФОНД се развива на принципа на ко-финансирането от служителите и техния работодател. „Водещата роля на служителите е важен инструмент за стимулиране ангажираността на работодателя към социално значими каузи, подкрепени от самите служители“, споделя Людмила Стоева, директор „Управление на човешките ресурси“ в банката, чийто екип разработва идеи, проекти, инициативи и вътрешнокорпоративни събития за системно дарителство в полза на социални проекти и социални каузи. „Чрез насърчаване на дарителството и доброволчеството целим да покажем, че корпоративната социална отговорност не минава през отделянето на хората от сферата на професионалната им реализация, а я допълва и хармонизира“.

Многобройни са дарителските изяви и доброволческите акции на служителите на Инвестбанк, която се утвърждава като обществено отговорна финансова институция с уникални за страната инициативи, обединени от каузата на банката за съхранение и развитие на духовните ценности на България, за подкрепа на българската култура, образование и спорт, за насърчаване развитието на младите хора.